Karta som med röd fyrkant ramar in Tingstadstunneln, Bårhultsmotet, Filsbäck, Brålanda, Högsbo, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Tingstadstunneln, Bårhultsmotet, Filsbäck, Brålanda, Högsbo, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.39 Trafikolycka, Göteborg
VId Tingstadstunneln har en motorcykel kört av vägen. Olyckan har skett i norrgående körfält. Föraren förs till sjukhus med ambulans, skador oklart. Han hade inget körkort och misstänks även vara påverkad av alkohol och narkotika. Motorcykeln tas i beslag.

22.40 Trafikolycka, Vara
Två personbilar har kolliderat i Löthagen, Levene. En person har förts till sjukhus, skador oklart. En av förarna misstänks för rattfylleri.

23.44 Trafikolycka- vilt, Härryda
Vid Bårhultsmotet har en personbil krockat med en älg. Inga personskador. Älgen sprang iväg och jägare är underrättad.

03.05 Trafikolycka, Lidköping
En personbil och en lastbil har kolliderat på riksväg 44 i Filsbäck. En person har förts till sjukhus med ambulans, skador oklart.

03.20 Brand, Vänersborg
Larm om brand i ett garage/skjul i centrala Brålanda. Inga uppgifter om personskador. Brandorsak okänd. Anmälan om skadegörelse genom brand. 

04.26 Brand, Öckerö
Brand vid återvinningsanläggningen. Spridningsrisk.

04.32 Grovt rån, Göteborg
En maskerad man har brutit sig in i en lägenhet i Högsbo och den boende blir väckt och hotad med kniv. Gärningsmannen letar igenom bostaden och tar bland annat med till sig smycken och kontanter innan han försvinner från platsen. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha blivit fysiskt skadad. Lägenheten är avspärrad och kommer undersökas av tekniker. En förundersökning gällande grovt rån har inletts.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra