Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Gärdhemsvägen, Göteborg, Odinsgatan, Star Bowling, Lidköping, Läckögatan, Gradmansplatsen, Olskroken, Mölndal, Fässbergsgymnasiet, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Trollhättan, Gärdhemsvägen, Göteborg, Odinsgatan, Star Bowling, Lidköping, Läckögatan, Gradmansplatsen, Olskroken, Mölndal, Fässbergsgymnasiet, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.36 Trollhättan, narkotikabrott
Vid Gärdhemsvägen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

22.52 Göteborg, inbrott
Vid Odinsgatan konstaterar personal på Star Bowling att det varit inbrott i deras källarlokal. Oklart om det saknas något.

23.58 Lidköping, drograttfylleri
Vid Shell-tappen på Läckögatan stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

00.47 Göteborg, skadegörelse
Vid Gradmansplatsen Olskroken är det en person som slänger in ett brunnslock genom rutan till Kinarestaurangen.

05.21 Mölndal, olaga intrång
Vid Fiskagatan griper polis två killar inne på Fässbergsgymnasiet som befinner sig där olovligen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra