Karta som med röd fyrkant ramar in Svenljunga, Ätrastigen, Härryda, Metallvägen, Skövde, Kommunalhusplatsen, Lidköping, Änghagsgatan, Falköping, Falegatan, Ällagatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Svenljunga, Ätrastigen, Härryda, Metallvägen, Skövde, Kommunalhusplatsen, Lidköping, Änghagsgatan, Falköping, Falegatan, Ällagatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.08 Svenljunga, narkotikabrott.
En person springer runt i grannskapets trädgårdar och uppträder mycket konstigt enligt vittnen. Patrull åker fram till Ätrastigen där man träffar på mannen och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

23.28 Härryda, inbrottsstöld.
Väktare konstaterar att det varit inbrott på ett företag på Metallvägen varför polis larmas fram till platsen. Tjuvarna jade lagt ut ett par stora stenar i vägen för att försvåra för polis och väktare att ta sig fram till företaget. Lokalerna söks igenom med hjälp av väktare samt hund men ingen påträffas. Man söker även av området utanför och då får man upp ett spår som leder fram till ett hål i stängslet och sen upphör det. Troligen haft en bil på utsidan som man lämnat platsen med. Oklart i skrivande stund vad man fått med sig då man får göra en inventering först.

03.05 Skövde, brott mot knivlagen.
En patrull kontrollerar en man som uppträtt konstigt på Kommunalhusplatsen. Man påträffar en kniv på mannen som tas i beslag och han får följa med för att sova ruset av sig.

03.18 Lidköping, inbrottsstöld.
En väktare konstaterar ett färskt inbrott på Ö&B på Änghagsgatan varför polis larmas fram till platsen. Oklar omfattning i skrivande stund men patrullen har säkrat spår på platsen som skall lämnas in för spårsäkring.

03.21 Falköping, narkotikabrott.
Ett vittne ser hur några ungdomar kommer körandes med en kundvagn fylld med bl. a bildäck i. Polis larmas fram till Falegatan/ Ällagatan där ungdomarna sist sågs. Enligt vittnet skall de även varit maskerade. Patrullen träffar på en av ungdomarna som visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även de 6 bildäcken som tas om hand som hittegods.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra