Karta som med röd fyrkant ramar in Tidaholm, Hökensåsskolan, Göteborg, Göta Älvsgatan, Skövde, Trädgårdsgatan, Ulricehamn, Paradisvägen, Bollebygd, Boråsvägen, Vänersborg, Marierovägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Tidaholm, Hökensåsskolan, Göteborg, Göta Älvsgatan, Skövde, Trädgårdsgatan, Ulricehamn, Paradisvägen, Bollebygd, Boråsvägen, Vänersborg, Marierovägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.38 Tidaholm, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hökensåsskolan med anledning av att det ska brionna på skolan. Någon har lagt papper på spisen som börjat brinna. Polisen skriver en anmälan gällande mordbrand.

00.44 Göteborg, brott mot skyddslagen
Vid Göta Älvsgatan griper polisen fem utländska medborgare i en segelbåt som förtöjd båten på militärt skyddsområde.

00.57 Skövde, inbrottsförsök
Vid Trädgårdsgatan griper polisen två yngre män som försökt bryta sig in i ett företagshus där flera företag bedriver sin verksamhet.

01.07 Ulricehamn, inbrott
Vid Paradisvägen går inbrottslarmet på en villa och i kamerabilderna hos larmcentralen syns en maskerad man på bilderna. Oklart vad som saknas.

02.50 Bollebygd, brand
Polisd och räddningstjänst larmas till Boråsvägen där det ska brinna i en källare i ett flerfamiljshus med 11 personer skrivna. Samtliga evakueras och någon misstänks ha tänt eld på bildäck i källaren därav den kraftiga rökutvecklingen i fastigheten. Alla personer som befann sig i huset inandades röken och fick hjälp med syrgas av räddningstjänsten. Ingen var i behov av sjukhusvård. Polisen skriver en anmälan gällande mordbrand. Källaren kommer att spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.

04.54 Vänersborg, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Förskolan vid Marierovägen med anledning av att en bänk brinner på skolagården. Det förelog stor spridningsrisk till skolbygnaden och därför skriver polisen en anmälan gällande försök till mordbrand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra