Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Stenungsund, Strandvägen, Göteborg, Annikas Gata, Näset, Järntorget, Färgelanda, Ånnerudsvägen, Högsäter, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det hart varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Trollhättan, Stenungsund, Strandvägen, Göteborg, Annikas Gata, Näset, Järntorget, Färgelanda, Ånnerudsvägen, Högsäter, Västra götalands län, Västra Götalands län

Mannen som vi var ute och letade efter i Trollhättan i går kväll anträffades vid 23-tiden vid god vigör. Han hade varit ute och åkt buss.

23.28 Stenungsund, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Strandvägen med anledning av att det brinner i två containers. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02.28 Göteborg, brand
Vid Annikas Gata i Näset börjar det brinna i en parkerad bil. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

04.14 Göteborg, inbrott
Vid Järntorget börjar inbrottslarmet tjuta från Synsambutiken och det visar sig att någon krossat en ruta till butiken och tagit sig in. Montrar är sönderslagna och troligtvis saknas det glasögon.  

04.58 Färgelanda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Ånnerudsvägen i Högsäter med anledning av en brand. Det visar sig att det börjat brinna i en industribyggnad på grund av  att det blivit ett öävertryck i en ugn de använder när de tillverkar plastprodukter. Inga personskador men några fönsterrutor har krossats på grund av branden. Räddningstjänsten vädrar ur lokalen. Polisen skriver en anmälan gällande brand utan misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra