Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Göteborg, Östra Hamngatan, Munkedal, Stålhandskegatan, Rosenlund, Valand, Götabergsgatan, Fjällkåpan, Skövde, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg samt till kvällen kommer Ulla Brehm.

Lidköping, Göteborg, Östra Hamngatan, Munkedal, Stålhandskegatan, Rosenlund, Valand, Götabergsgatan, Fjällkåpan, Skövde, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.43 Lidköping, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Österbyskolan då en moped brinner kraftigt. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan.

00.15 Göteborg, narkotikabrott.
En person kontrolleras på Östra Hamngatan och denne påvisar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Han vägrar dessutom uppge vad han heter varför mannen grips.

00.21 Munkedal, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil och där visar en av passagerarna tecken på drogpåverkan varför hon får följa med för provtagning.

01.00 Göteborg, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.
En patrull kontrollerar en person på Stålhandskegatan och denne visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. När man visiterar mannen hittas en kniv som tas i beslag.

02.03 Göteborg, trafikbrott m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil och där saknar föraren körkort samt man hittar lite misstänkt narkotika på honom som tas i beslag. Mannen rapporteras för grov olovlig körning samt innehav av misstänkt narkotika.

02.45 Göteborg, rattfylleri m.m.
En patrull försöker stanna och kontrollera en moped med två personer på i Rosenlund men den försöker köra ifrån patrullen. Båda saknar hjälm och gör sig skyldig till en mängd trafikbrott under flykten. Patrullen tappar visuell kontakt men en person kan säkras utanför Valand som stämmer in på en av personerna på mopeden. En patrull hittar en tröja i en närbelägen park och man spårar där ifrån och kan då hitta mopeden som står på Götabergsgatan. Mannen stinker alkohol och han får följa med till stationen för provtagning samt får sova russet av sig. Den andra personen påträffas ej.

03.08 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis till Fjällkåpan då det skall brinna från en fastighet där. Visar sig vara ett förråd som är beläget i trappuppgången som brunnit och nu släckts av räddningstjänst.

03.55 Skövde, bilbrand.
Räddningstjänst samt polis till Länsväg 2691 i Rådene där en bil skall brinna längs vägen. Branden släcks och det är oklart hur den startat men en anmälan om skadegörelse genom brand skrivs. Bilen bärgas från platsen då ingen ägare fanns på platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra