Karta som med röd fyrkant ramar in Vårgårda, Vänersborg, Sandmarksgatan, Stenungsund, Kode, Stora Höga, Borås, Våglängdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Vårgårda, Vänersborg, Sandmarksgatan, Stenungsund, Kode, Stora Höga, Borås, Våglängdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.35 Vårgårda, trafikolycka
Vid Föreninghsgatan är det två mopedister som kolliderar. Den ene föraren klarade sig oskadd medans den andre föraren och dennes passagerare fick köras till sjukhus. Mannen som körde mopeden misstänks vara alkoholpåverkad och har bara lindriga skador och den kvinnliga passageraren har eventuellt någon fraktur.

00.24 Vänersborg, inbrott
Vid Sandmarksgatan konstaterar ägaren till en bilverkstad att det varit inbrott i verkstaden. Okänt vad som saknas. Tjuvarna har forcerat dörren till verkstaden med en bil.

02.15 Stenungsund, rattfylleri
På E6 mellan Kode och Stora Höga är det en manlig bilist som stoppas för kontroll. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

04.13 Borås, stöld av moped
Vid Våglängdsgatan griper polisen en ung kille som strax innan stulit en moped.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra