Karta som med röd fyrkant ramar in Bäckevägen, Kållekärr, Folkets Park, Valhallavägen, Lysekil, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Bäckevägen, Kållekärr, Folkets Park, Valhallavägen, Lysekil, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.59 Rattfylleri, Strömstad
På Bäckevägen har en bil kört ner i diket. Föraren misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning

00.04 Trafikolycka, Tjörn

På länsväg 723 i Kållekärr har en personbil voltat och ligger taket. Föraren har tagit sig ur själv. Personskador oklart.

02.04 Våld mot tjänstenman, Bengtsfors
I Folkets park, Valhallavägen grips en man misstänkt för våld mot tjänsteman.

02.13 Personrån, Uddevalla
Tre killar med mörka kläder har rånat en person på dennes mobiltelefon. Han har fått skador i ansiktet men det finns inga uppgifter om att ambulans tillkallats. Rånet har skett vid bron över järnvägen och gärningsmännen sprang från platsen. I nuläget är ingen gripen. 

03.38 Stöld, Lysekil
Det har varit inbrott på ett hotell i Lysekil. Två personer har setts i lokalerna och de sprang sedan från platsen. Ingen gripen. Det är för närvarande oklart vad som har stulits. En anmälan har upprättas och polis kommer att undersöka platsen för att säkra eventuella spår.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra