Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Vasagatan, Tummen, Borås, Norrmalm, Magasinsgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Göteborg, Vasagatan, Tummen, Borås, Norrmalm, Magasinsgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Västra götalands län, Västra Götalands län

Inga större händelser är inrapporterade under gårdagen på Way out West. Sammanfattning från polisinsatschefen,

3 narkotikabrott, 1 våld mot tjänsteman(gärningsman identifierad), 2 misshandel, 1 sexuellt ofredande, 2 fyllerister samt 3 pl13(störande av ordning).

23.27 Göteborg, rån samt misshandel
Vid 7-eleven på Vasagatan har en kvinna blivit rånad på sin mobil. En man i 30-årsåldern tilltvingar sig mobilen samtidigt som han biter henne i tummen. En man som försöker avbryta det hela blir också misshandlad av mannen. Den misstänkte lämnar platsen i en bil men stoppas efter stund av polisen. Mannen grips och är nu misstänkt för rån, misshandel samt drograttfylleri.

00.10 Borås, rån
På Norrmalm har två män blivit rånade på sina mobiler samt en tröja. De blev hotade av fyra yngre män och en av dem visade upp ett pistolliknande föremål som de tror är ett soft airgun. Efter rånet försvann rånarna till fots. Längs med flyktvägen hittas bägge mobilerna som tas i beslag för spårsäkring. Inga personskador.

02.30 Göteborg, grov misshandel
Larm om stort bråk på Magasinsgatan. När polis kommer till platsen har det lugnat sig och flera av de inblandade i bråket har försvunnit från platsen. Bråket ska ha varit både inne på en krog samt ute på gatan. En man har skadats i bråket genom att han har blivit stucken med en kniv i övre delen av ryggen. Han är förd till Sahlgrenska sjukhuset för vård. Oklart skadeläge.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra