Karta som med röd fyrkant ramar in Bengtsfors, Karlsbergsvägen, Skara, Borås, Fjärdingsskolan, Trandögatan, Göteborg, Teatergatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Bengtsfors, Karlsbergsvägen, Skara, Borås, Fjärdingsskolan, Trandögatan, Göteborg, Teatergatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.50 Bengtsfors, misshandel
En förbipasserande ringer när fem ungdomar är inblandade i ett slagsmål på Karlsbergsvägen. Spaning utan resultat, ingen gripen. En anmälan om misshandel skrivs, i nuläget är omständigheterna oklara.

01.05 Skara, misshandel
På COOP-parkeringen på Smedtorpsgatan har en man i 20-årsåldern blivit slagen av en annan man. Flera knytnävsslag har utdelats i ansiktet, oklart skadeläge, ambulans behövs inte. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

01.56 Borås, narkotikabrott och brott mot knivlagen
Samtal kommer in om en ung man som springer runt vid Fjärdingsskolan med en kökskniv i handen. Inga personskador finns uppgivna. Polispatrull tar med mannen för provtagning misstänkt för narkotikabrott och brott mot knivlagen, en anmälan skrivs.

02.00 Borås, olaga hot
En man misstänks för olaga hot och ofredande efter att ha jagat och bråkat med två unga kvinnor på Trandögatan. Mannen anträffas på plats och polis kan hålla förhör och anmälan skrivs. Inga personskador finns uppgivna.

04.37 Göteborg, försök till mord alternativt dråp
På Teatergatan har en ung kvinna blivit knivskuren i mage och arm av okänd person. Den skadade kvinnan körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning, flera förhör har hållits. I nuläget ingen gripen. 

Mest läst av andra