Karta som med röd fyrkant ramar in Mölnlycke, Nysäter, Väverigatan, Hisingen, Backa Strandgata, Partille, Stärteredsvägen, Uddared, Hjällbo, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Mölnlycke, Nysäter, Väverigatan, Hisingen, Backa Strandgata, Partille, Stärteredsvägen, Uddared, Hjällbo, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.29 Mölnlycke, inbrott
Vid Skinnefjällskolan konstaterar väktare att det varit inbrott på skolan. Ett okänt antal fönster stod öppna på baksidan när väktare kom till platsen. Okänt vad som saknas. Ingen gripen. 

22.39 Mölnlycke, inbrott
Vid Nysäter konstaterar väktare att det varit inbrott på förskolan på Väverigatan. Någon har krossat rutan i entrédörren och tagit sig in. Vittnen ser hur tre eller fyra personer bär ut saker och försvinner från platsen i en bil. 

23.24 Hisingen, bilbrand
Vid Backa Strandgata börjar en parkerad bil brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

00.26 Hisingen, inbrott
Vid Backa Strandgata konstaterar väktare att det varit inbrott på företaget NS Norisol Sverige AB. Oklart vad som saknas.

00.28 Partille, bilbrand
Vid Stärteredsvägen i Uddared är det en bil som sätts i brand av några personer som försvinner från platsen i en röd bil.

02.08 Hjällbo, bilbrand
Vid Bläsebovallens parkering är det någon som tänder eld på en parkerad bil.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra