Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Sten Sturegatan, Engelbrektsgatan, Frigångsgatan, Haga, Ullevimotet, Stenungsund, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Göteborg, Sten Sturegatan, Engelbrektsgatan, Frigångsgatan, Haga, Ullevimotet, Stenungsund, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.18 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Sten Sturegatan - Engelbrektsgatan är det två bilister som kolliderar. Dessbättre inga uppgivna personskador.

01.17 Göteborg, personrån
Vid Frigångsgatan i Haga är det en ung kvinna som blir puttad av två okända killar. I samband med att de puttar henne stjäl de hennes mobiltelefon och plånbok som hon förvarade i ena bakfickan. Hon klarar sig utan skador. Strax efter griper polisen två killar i närområdet efter att de fått bra signalelement från kvinnan. 

01.42 Göteborg,personrån.En person blir rånad på sin halskedja i närheten av Korsvägen av en okänd man som försvann i riktning mot Heden. Polis söker av närområdet men hittar inte på någon som stämemr in på rånaren. En anmälan skrivs.

03.22 Göteborg, trafikolycka
På E6 vid Ullevimotet är det en bilist som kör in i mitträcket. Dessbättre klarar sig den manlige bilisten utan skador.

05.15 Stenungsund, inbrott
Vid Stenungskolan är det två personer som krossar någon ruta till gamla idrottshallen och tar sin in. Vittne ser hur de springer från platsen. Okänt om de fick med sig något. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra