Karta som med röd fyrkant ramar in Härryda, Björrödsmotet, Sahlgrenska Sjukhuset, Borås, Nya Kyrkvägen, Fristad, Uddevalla, Norra Kyrkogatan, Åkerigatan, Göteborg, Haga, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Härryda, Björrödsmotet, Sahlgrenska Sjukhuset, Borås, Nya Kyrkvägen, Fristad, Uddevalla, Norra Kyrkogatan, Åkerigatan, Göteborg, Haga, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.03 Härryda, trafikolycka
På riksväg 40 i närheten av Björrödsmotet har en personbil i hög hastighet kört in i bakdelen på en lastbil. I bilen färdades tre män som samtliga blev allvarligt skadade och förda till Sahlgrenska sjukhuset. För en av dem är läget kritiskt. Fordonen tagna i beslag för teknisk undersökning.

02.35 Borås, trafikolycka smitning
På Nya Kyrkvägen i Fristad har två personer blivit påkörda av en bilist. Bilisten smet från olyckan och har inte hittats. De påkörda är en man och en kvinna i 25-årsåldern. De är förda till sjukhus i ambulans, kvinnan med ett brutet ben och mannen med smärtor i nacke och rygg.

02.42 Uddevalla, grov stöld
På Norra Kyrkogatan har en kvinna i 55-årsåldern blivit utsatt för en väskryckning. Allting gick snabbt och hon hann inte se hur förövaren/förövarna såg ut eller hur många de var. Inga kända personskador.

04.31 Borås, narkotikabrott
På Åkerigatan kontrolleras tre personer i 20-årsåldern, två män och en kvinna. Samtliga visar tecken på drogpåverkan och tas med för provtagning. De rapporteras för eget bruk av narkotika.

06.13 Göteborg, personrån
I Haga har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. Det tog 40-60 minuter innan polisen kontakades då han först tog sig hem till bostaden. Han uppger att han blivit nersparkad av två män som tog hans telefon. Inga uppgifter om att han behövde sjukhusvård. En anmälan om rån har skrivits och ingen har gripits.

Mest läst av andra