Karta som med röd fyrkant ramar in Kungälv, Kongahällagatan, Göteborg, Kapplandsgatan, Skara, Härryda, Östra Björredsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Kungälv, Kongahällagatan, Göteborg, Kapplandsgatan, Skara, Härryda, Östra Björredsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

02.05 Kungälv, bilbrand
Vid Kongahällagatan i Komarken är det någon som sätter eld på en parkerad bil.

03.23 Borås, bilbrand
Vid Kapplandsgatan Hässleholmen är det några personer som tänder eld på två parkerade bilar och ytterliggare en bil som står på parkeringen skadas av branden.

05.05 Skara, inbrott
Vid Rödjornas avfallsanläggning griper poilisen fem personer som gjort inbrott och bland annat stulit bilbatterier.

05.25 Härryda, inbrott
Vid Östra Björredsvägen är det ett okänt antal personer som med hjälp av en bil backar in i en carport för att ta sig in på ett lager till ett företag. De avviker från platsen med samma bil. Okänt vad de kommit över.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra