Karta som med röd fyrkant ramar in Mariestad, Walleniusvägen, Borås, Fristad, Södra Nybrogatan, Töreboda, Lindåsen, Kungälv, Instön, Bryggan, Falköping, Ålleberg, Segelflyget, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Mariestad, Walleniusvägen, Borås, Fristad, Södra Nybrogatan, Töreboda, Lindåsen, Kungälv, Instön, Bryggan, Falköping, Ålleberg, Segelflyget, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.15 Mariestad, skadegörelse
Vid Walleniusvägen är det en synligt påverkad kvinna som går runt och gör sönder backspeglar på parkerade bilar. Någon man boende i området säger till henna att sluta och då börjar hon slå på mannen. Hans glasögon går sönder och kvinnan försvinner från platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse och misshandel. Mannen klarade sig oskadd.  

22.34 Borås, skadegörelse
I Fristad bakom brandstationen är det någon som slår på en parkerad bil och för svinner från platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

22.55 Borås, narkotikabrott
Vid Södra Nybrogatan stoppas flera personer i en bil för kontroll. En av passagerarna misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

23.56 Töreboda, bråk
Polis larmas till Bygdegården, Lindåsen med anledning av att några personer bråkar på en fest. Det lugnar ner sig när polisen anländer och en anmälan gällande olaga hot upprättas. Inga fysiska skador. 

01.02 Kungälv, stöld
Polis larmas till en båtbrygga vid Instön med anledning av att det ska befinna sig obehöriga personer på bryggan. När polis anländer till platsen stoppas en mindre lastbil för kontroll. På flaket ligger det två misstänkt nystulna båtmotorer och sammanlagt är det sju personer på platsen som grips i två fordon. Motorerna och två fordonm tas i beslag.

02.36  Falköping, inbrott
Vid Ålleberg är det någon som gör inbrott på Cafet på Segelflyget och stjäl alkohol i okända mägnder.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra