Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Södra Ågatan, Göteborg, Skepparevägen, Trollhättan, Hedekullevägen, Majgatan, Kungsportsavenyn, Tvätta, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén.

Mölndal, Södra Ågatan, Göteborg, Skepparevägen, Trollhättan, Hedekullevägen, Majgatan, Kungsportsavenyn, Tvätta, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.12 Mölndal, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis till Södra Ågatan då en bil skall brinna. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan. I nuläget oklart hur den har börjat brinna.

22.53 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis till Skepparevägen då en bil skall brinna samt risk för spridning. Branden har släckts och man lyckades begränsa branden så att den inte spred sig, en anmälan skrivs.

00.44 Trollhättan, grov olovlig körning samt drograttfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Hedekullevägen och där saknar föraren körkort samt visar tecken på drogpåverkan. Mannen får följa med för provtagning samt en anmälan skrivs.

03.23 Göteborg, narkotikabrott.
Flera personer kontrolleras på Första Majgatan och det visar sig att två av dessa visar tecken på drogpåverkan. De får följa med för provtagning och anmälningar skrivs.

05.09 Göteborg, skadegörelse.
En man slår sönder en ruta på Kungsportsavenyn varför polis kallas till platsen. Mannen har tagit sin tillflykt in på en restaurang för att tvätta av sina händer som blöder. Mannen påträffas och körs till sjukhus för att se över sina skador samt kommer att få sova ruset av sig innan han kan höras om det inträffade.

Mest läst av andra