Karta som med röd fyrkant ramar in Vårgårda, Stationsvägen, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Ringön, Järntorget, Masthuggstorget, Frändefors, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Vårgårda, Stationsvägen, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Ringön, Järntorget, Masthuggstorget, Frändefors, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.02 Vårgårda, trafikolycka
En olycka med en cross inblandad inträffar på Stationsvägen. Föraren som är medvetslös körs med ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. Crossen tas i beslag för teknisk undersökning. En anmälan skrivs.

01.11 Göteborg, trafikbrott
På Ringön ser polispatrull en personbil med tre personer i och bilen och föraren skall kontrolleras. Föraren stannar inte på polismans tecken och ett efterföljande påbörjas. Färden går mot Järntorget när efterföljandet avbryts. Bilen hittas strax senare vid Masthuggstorget och de tre personerna har lämnat bilen. Efter spårsökning kan tre män hittas och säkras. En man omhändertas för fylleri, en skall in och avtjäna straff och föraren grips misstänkt för bland annat grov vårdslöshet i trafik. Inga personskador finns uppgivna, den aktuella bilen bärgas.

01.22 Göteborg, skadegörelse
Polis kallas till Otterhälland där flera unga män skall sparka och slå på parkerade bilar. På plats hittas en blodig man, de övriga har sprungit från platsen. Den skadade mannen har blivit misshandlad, oklart skadeläge. Mannen som körs till Sahlgrenska sjukhuset misstänks för skadegörelse samt är utsatt för misshandel.  

01.31 Frändefors, stöld
Två män ses smyga runt i en trädgård och polis tillkallas. De två männen ses ta en släpkärra som de kopplar på bilen de kom i och åka från platsen i riktning mot Länsväg 2060 där de två männen senare kan gripas.  

Mest läst av andra