Drabbad av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Partille, Järnstångsvägen, Gamla Gatan, Töreboda, Industrigatan, Uddevalla, Bastionsgatan, Göteborg, Lantmannagatan, Olivedalsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.27 Partille, bilbrand
På Järnstångsvägen har räddningstjänsten larmats ut då en bil har börjat brinna. Även på Gamla gatan har en bil brunnit. Bilarna stod parkerade och polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

00.05 Töreboda, bilbrand
På Industrigatan har en bil börjat brinna. Ett vittne har sett flera ungdomar springa från platsen strax efter att den började brinna. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

02.29 Uddevalla, stöld
På Bastionsgatan ser ett vittne hur en man stjäl kopparkabel eller koppar på rullar. Detta lastar han in i en bil. Polis åker till platsen och påträffar mannen sittande i bilen. Han är i 40-årsåldern och grips misstänkt för stöld.

03.07 Göteborg, bilbrand
På Lantmannagatan har flera svartklädda personer setts i samband med att två bilar har satts i brand. Personerna har sprungit i riktning mot Volvo och polisen har sökt efter dem utan resultat. En anmälan om skadegörelse genom brand har skrivit.

04.19 Göteborg, inbrott i butik
Ett vaktbolag ser genom ett kameralarm att en man gör inbrott i en livsmedelsbutik på Olivedalsgatan. Man ser mannen inne i butiken och polis larmas. Trots att polisen är mycket snabbt på plats har mannen hunnit lämna på en moped. En ruta var krossad i butiken och en okänd mängd cigaretter var stulna. Ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra