Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Hovslagaregatan, Furulundsvägen, Skillnadsgatan, Strömsbergsvägen, Göteborg, Lidköping, Lovene, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Trollhättan, Hovslagaregatan, Furulundsvägen, Skillnadsgatan, Strömsbergsvägen, Göteborg, Lidköping, Lovene, Västra götalands län, Västra Götalands län

16.27 Trollhättan, brott mot vapenlagen
På Hovslagaregatan ser en inringare en person med skyddsväst och med vad som ser ut att vara ett vapen. Polis gör en husrannsakan på platsen och gods tas i beslag, flera personer kontrolleras varav två omhändertas. En anmälan skrivs.

20.45 Trollhättan, skadegörelse
På Hedenängsvägen brinner en bil, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

20.46 Trollhättan, skadegörelse
På Furulundsvägen brinner två bilar, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

20.50 Trollhättan, skadegörelse
På Skillnadsgatan brinner två bilar och en husvagn, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

20.58 Trollhättan, skadegörelse
På Strömsbergsvägen brinner två bilar, räddningstjänst släcker. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs.

01.03 Göteborg, drograttfylleri
När polis skall stoppa en personbil för kontroll springer två personer från innan den stannat och bilen fortfarande är på rull. Bilen rullar in i en husvägg. Föraren kan säkras omgående och passageraren säkras strax därefter. Föraren som är född 2003 misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

03.19 Lidköping, trafikolycka personskada
En personbil voltar på Länsväg 187 Lovene, en person körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka skrivs.

Mest läst av andra