Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Munspelsgatan, Ulricehamn, Lärkgatan, Borås, Billdalsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

Göteborg, Munspelsgatan, Ulricehamn, Lärkgatan, Borås, Billdalsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.23 Göteborg, personrån
Vid Munspelsgatan är det en man som blir rånad på sin klocka av tre killar med kniv. I samband med rånet blir mannen rispad med kniv vid handled och nacke när de försöker stjäla armband och halskedja, detta misslyckas dock. Mannen körs till sjukhus med ytliga skador. 

22.54 Ulricehamn, inbrott
Vid Lärkgatan är det en man som krossar en ruta till en lägenhet och tar sig in. Han stjäl en klocka och går ut från lägenheten. Mannen grips utanför lägenheten och han misstänks även vara narkotikapåverkad. När han grips är han i sällskap med en kvinna som även hon är misstänkt narkotikapåverkad. Hon får följa med för provtagning. 

03.56 Borås, rattfylleri
Vid Billdalsgatan stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

05.59 Göteborg, inbrott
Vid Starbåtsgatan i Älvsborg är det två kvinnor och en man som krossar en ruta till en restaurang. En av kvinnorna hoppar in och börjar lasta ut saker, okänt vad till de två på utsidan. De försvinner från platsen i riktning mot Rengatan. Okänt vad de fick med sig och de anträffades inte av polis.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra