Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Brogården, Uddevalla, Västgötagatan, Hemvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

Alingsås, Brogården, Uddevalla, Västgötagatan, Hemvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

02.31 Alingsås, stöld genom inbrott
Ett vittne ser hur flera personer bär in gods i en grå bil vid Brogården, gamla Värmecentralen. Männen bär gods från fem uppbrutna bilar. Polispatrull kan stoppa en personbil som försöker köra från platsen, bilen stämmer på beskrivningen och tre män i 25-årsåldern grips.  

02.39 Uddevalla, narkotikabrott
Polis kontrollerar en man på Västgötagatan, han uppträder påverkat. Mannen som är i 20-årsåldern tas med för provtagning, en anmälan om narkotikabrott eget bruk skrivs.

03.59 Alingsås, stöld
Ett vittne ser en stöld av tomburkar på ICA Maxi på Hemvägen, flera personer lastar in burkar i en van och lämnar platsen. Vittnet kör efter och ringer polis som kan stoppa fordonet och gripa tre män misstänkta för stöld. Cirka två kubik tomburkar till ett uppskattat värde av flera tusen kronor tas i beslag.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra