Karta som med röd fyrkant ramar in Lidköping, Trollhättan, Torggatan, Orust, Stocken, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Tommy Nyman.

Lidköping, Trollhättan, Torggatan, Orust, Stocken, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.39 Lidköping, rattfylleri
På Esplanade stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 25-årsåldern som misstänks vara narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri. I bilen hittas även en mindre mängd narkotika som tas i beslag.

23.30 Trollhättan, stöld
På Torggatan kontrollerar polisen en bil. I bilen påträffas en hel del gods, bl a hantverksmaskiner, som misstänks vara stulet. De båda männen som färdades i bilen grips och bilen tas i beslag. Männen är  i 20-25-årsåldern.

01.08 Orust, brand
På Stocken har det av ännu okänd anledning börjat brinna i en restaurang på en camping. Branden är fullt utvecklad enligt räddningstjänsten som nu på morgonen är kvar för eftersläckningsarbete. Polisen har skrivit en anmälan om mordbrand och spärrat av för en teknisk undersökning.

Mest läst av andra