Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamn, Tolkabro, Partille, Öjersjö, Landvettervägen, Skövde, Trädgårdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalespersoner är Peter Adlersson och Ulla Brehm.

Ulricehamn, Tolkabro, Partille, Öjersjö, Landvettervägen, Skövde, Trädgårdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.57 Ulricehamn, försök till stöld genom inbrott
Larmet går från Skrotfrag i Ulricehamn. I kameran ser man flera personer inne på området. När polisen närmar sig åker tre personer iväg i en bil och ett vittne följer efter dem. Troligen har de inte fått med sig något gods. I Tolkabro kan polispatrullen stoppa bilen. De tre männen i bilen grips misstänkta för försök till stöld genom inbrott.

00.39 Partille, försök till våld mot tjänsteman m.m
I Öjersjö går larmet från en byggarbetsplats och minst tre män har synts till på området. När polisen kommer fram åker männen iväg i en bil och polisen följer efter. På Landvettervägen stannar bilen och två av männen springer iväg. Samtidigt försöker föraren köra på en av poliserna som kommit till platsen. Polisen klarar sig undan och föraren kan gripas misstänkt för försök till våld mot tjänsteman. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks även för drograttfylleri. De andra två är fortfarande på fri fot. Inga personskador.

03.00 Skövde, misshandel m.m.
På Trädgårdsgatan har en kille blivit sprejad med pepparsprej. En man i 25-årsåldern anträffas på platsen och han är misstänkt för vapenbrott genom att inneha pepparsprejen samt misshandel. Pepparsprejen tagen i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra