Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Kronogården, Göteborg, Redbergsplatsen, Uddevalla, Skara, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Ulla Brehm

Trollhättan, Kronogården, Göteborg, Redbergsplatsen, Uddevalla, Skara, Västra götalands län, Västra Götalands län

En lugn natt enligt vakthavande befälet i regionen.

181111

Kl 21:30              Trollhättan, brand

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till ett gruppboende i Kronogården. Räddningstjänsten kunde konstatera torrkokning och ingen utrymning behövdes göras. I övrigt ingen polisär åtgärd.

Kl 22:50              Göteborg, trafikolycka

Vid Redbergsplatsen är det en spårvagn och en personbil som hade kolliderat. Föraren till personbilen fördes med ambulans till sjukhus. Föraren satt fast i bilen och räddningstjänsten fick klippa upp taket för att få ut honom.  Vaken och talbar vid avfärden med ambulans. Skadeläget oklart.

Kl 23:02              Uddevalla, brand

Polis och räddningstjänst larmas ut till Dalaberg i Uddevalla där det är tre bilar som stod i brand. Räddningstjänsten släckte samtliga bränder och det fanns fler bilar runt om som kan ha fått skador i samband med detta. Anmälan skrivs rörande skadegörelse genom brand. Ingen är gripen.

181112

Kl 01:35              Skara, trafikolycka

Räddningstjänst och polis larmas ut till Rv 49 där en lastbil har kört av vägen. Föraren är ur bilen och enligt uppgift oskadd. Bärgningsarbetet pågår för närvarande och endast en fil är öppen för trafik förbi olycksplatsen. Lastbilen är lastad med tunga maskiner som först måste lastas över till annat fordon innan bärgningsarbetet kan genomföras. Trafikradion ger fortlöpande information om händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra