Karta som med röd fyrkant ramar in Lilla Edet, Göteborg, Mariaplan, Sahlgrenska Sjukhuset, Uddevalla, Hyggestråket, Myråsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

Lilla Edet, Göteborg, Mariaplan, Sahlgrenska Sjukhuset, Uddevalla, Hyggestråket, Myråsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.28 Lilla Edet, personrån
I centrala Lilla Edet har en kvinna i 40-årsåldern blivit rånad på sin ryggsäck. Efter att hon gått av bussen blev hon påhoppad bakifrån av fyra killar. Hon blev slagen i nacken och bakhuvudet men behövde inte ambulans. I ryggsäcken hade hon bl a kläder smink och nycklar. Killarna försvann från platsen på två svarta mopeder.

23.58 Göteborg, personrån
Vid Mariaplan har en man i 25-årsåldern blivit nerslagen och rånad på sin plånbok och mobiltelefon. Han körs av polispatrullen till Sahlgrenska sjukhuset för omplåstring. Ingen gripen.

00.17 Uddevalla, brand
På Hyggestråket har det börja brinna i en container. Flera ungdomar på plats när räddningstjänsten kommer för att släcka. Ingen misstänkt kan dock lokaliseras. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

01.37 Uddevalla, bilbrand
Bil som brinner på Carl Rosens Gränd. Även där mycket ungdomar på platsen. Stor spridningsrisk till andra bilar enligt räddningstjänsten. Även på Myråsvägen har det brunnit en bil. Polisen skriver anmälningar om skadegörelse genom brand.

Mest läst av andra