Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Göteborg, Olofstorp, Håbol, Länsmansgården, Kungälv, Vikingagatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.59 Göteborg, trafikolycka.
En personbil kör av vägen krockar med en stolpe och sedan ner i ett dike. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen som skall vara på Länsväg 190 i Olofstorp. Samtliga personer, 3 st, körs med ambulans till sjukhus för kontroll.

23.27 Dals-Ed, brand utan misstanke om brott.
Larm inkommer beträffande en villa som skall brinna i Håbol. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Visar sig att villan är övertänd och kommer brinna ner till grunden. En person avförd med brännskador till NÄL, oklar status. Trolig brandorsak är att kläder som hängt på tork har trillat ner och sedan börjat brinna.

01.48 Göteborg, inbrott på skola.
Larm inkommer från Nya Skolan i Länsmansgården varför flera patruller samt väktare larmas dit. Man hittar en lastpall uppställd mot en vägg på skolan samt ett fönster är krossat. Efter en stunds letande påträffas en man som grips och han får följa med till stationen för vidare utredning.

02.40 Kungälv, mordbrand.
Inkommer uppgifter att det skulle vara en rökutveckling från en pizzeria på Vikingagatan. Visar sig att någon har krossat flera rutor till lokalen och sedan anlagt en brand. I lokalen befann sig det 2 personer men de har inte kommit till skada. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra