Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Dimvädersgatan, Fredsgatan, Skara, Smedtorpsvägen, Götene, Borås, Västra Nygatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Göteborg, Dimvädersgatan, Fredsgatan, Skara, Smedtorpsvägen, Götene, Borås, Västra Nygatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.12 Göteborg, narkotikabrott.
Personer kontrolleras av polis på Dimvädersgatan. Två får följa med för provtagning då man visar tecken på drogpåverkan, en anmälan skrivs.

00.10 Göteborg, brott mot knivlagen.
En bil kontrolleras i centrala Göteborg och där påträffas en kniv på föraren av bilen. Kniven tas i beslag och en anmälan skrivs.

00.22 Hjo, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Fredsgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och då kan man konstatera att det är ytterligare två bilar som skadats i samband med branden. Oklart i nuläget hur branden startat.

00.30 Skara, misshandel m.m.
En person blir misshandlad på Smedtorpsvägen samt får sin bil skadad av någon som slår på den. Ambulans samt polis till platsen och han som blivit slagen plåstras om på platsen och behövde inte följa med till sjukhus. Flera förhör har hållits på platsen då flera personer har varit inblandade i misshandeln.

01.10 Götene, inbrottsstöld.
Ett larm går på Kinnekullegården varför väktare samt polis larmas till platsen. Man kan se att någon obehörig är inne i lokalerna i café delen via en övervakningskamera. Ingen är kvar i lokalerna när vi kommer fram men kan då konstatera att någon har brutit sig in men det är oklart i skrivande stund vad som saknas.

01.26 Borås, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en person på Västra Nygatan. Mannen visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra