Karta som med röd fyrkant ramar in Skövde, Fredsgatan, Borås, Göta, Kungälvs Sjukhus, Lerum, Segerstadsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Skövde, Fredsgatan, Borås, Göta, Kungälvs Sjukhus, Lerum, Segerstadsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.29 Skövde, drograttfylleri m.m.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Fredsgatan och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför ha får följa med för provtagning. De två passagerarna i bilen påvisar även dem tecken på drogpåverkan varför även de får följa med för provtagning, narkotikabrott eget bruk.

23.34 Borås, grovt vapenbrott m.m.
En bil kontrolleras i området Göta och där påträffas ammunition m.m. Föraren saknar körkort, påvisar tecken på drogpåverkan samt man påträffar misstänkt narkotika på honom. En passagerare hade någon form av vapen på sig som tas i beslag. En tredje person hade patroner på sig som även dessa togs i beslag. Samtliga får följa med till polisstationen för vidare utredning samt provtagning.

00.05 Kungälv, narkotikabrott m.m.
En patrull kallas till Kungälvs sjukhus då man har en person som uppträder påverkat i lokalerna. Vid kontroll hittar man en kniv samt en mindre mängd misstänkt narkotika på honom. Mannen får följa med för provtagning samt den misstänkta narkotikan lämnas in för analys. I mannens sällskap är det ytterligare en person som kontrolleras och denne kan också misstänkas för eget bruk.

01.40 Lerum, narkotikabrott.
En man försöker cykla ifrån en patrull som vill kontrollera honom på Segerstadsvägen. Patrullen lyckas dock hindra mannen att undkomma. Han visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

Mest läst av andra