Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Halnavägen, Göteborg, Handelshögskolan, Brunnsgatan, Sahlgrenska, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Töreboda, Halnavägen, Göteborg, Handelshögskolan, Brunnsgatan, Sahlgrenska, Västra götalands län, Västra Götalands län

23.47 Töreboda, försök till mord
Polisen larmas till Halnavägen där en man hittats skadad på gatan. Mannens skador ska ha orsakats av något vasst föremål. Mannen, som är i 35-årsåldern, förs tillsjukhus med allvarliga men inte livshotande skador. Brottsplatsen spärras av för en teknisk undersökning. I närområdet kan en man i 35-årsåldern gripas misstänkt för mordförsöket.

02.56 Göteborg, personrån
Mellan Handelshögskolan och Brunnsgatan har en man i 25-årsåldern blivit nedslagen och rånad på sina tillhörigheter. Det ska ha varit två killar som utförde rånet och sedan försvunnit från platsen. Den rånade mannen fick inga större skador men var mycket skärrad. Ingen gripen.

06.13 Göteborg, personrån
Vid hållplats Sahlgrenska har en man i 35-årsåldern blivit påhoppad av fyra killar som försökte ta hans halsband och klocka bl a. Till slut fick de med sig hans klocka och sprang från platsen. De hade strax innan åkt med samma spårvagn som den rånade mannen. Ingen har ännu gripits men övervakningskameror kommer att gås igenom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra