Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll natt och förutom branden i Älgarås, (se separat händelse) har ingen större händelse rapporterats till polisen.

Älgarås, Borås, Billdalsgatan, Norrby, Kortedala, Timgatan, Trollhättan, Vårgårda, Stockholmsvägen, Göteborg, Nya Tingstadsgatan, Brunnsbo, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.51 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Billdalsgatan i Norrby med anledning av ett rökfyllt trapphus i ett tvåvåningsfastighet. Det visar sig att någon har tänt eld på en moped i källaren till fastigheten. Räddnimnghstjänsten släcker och vädrar ut. Polisen inleder en förundersökning gällande skadegörelse genom brand. Ingen spridningsrisk förelog och någon evakuering av boende var ej nödvändig.

01.11 Kortedala, inbrott
Vid Timgatan upptäcker en kvinna att det varit inbrot ti hennes bostad. Någon har tagit sig in via altandörren. Oklart vad som saknas.

01.22 Trollhättan, stöld från fordon
Vid Nohabrondellen är det tre personer som bryter upp tanklocket på tre parkerade fordon och stjäl drivmedel. De försvinner från platsen i en anmäld stulen bil.

01.39 Vårgårda, narkotikabrott
Vid Stockholmsvägen stoppas en manlig bilist för kontroll. I bilen anträffas narkotika och ett flertal knivar som tas i beslag. Polisen skriver anmälan gällande misstänkt drograttfylleri, narkotikabrott och brott mot knivlagen.

03.46 Göteborg, inbrott i bilar
Vid Nya Tingstadsgatan, Brunnsbo är det några maskerade personer som gör inbrott i parkerade bilar. Oklart vad de kommit över. De försvinner från platsen på okänt sätt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra