Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Folkets Park, Kungsportsvägen, Partille, Parallellvägen, Ulricehamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Trollhättan, Folkets Park, Kungsportsvägen, Partille, Parallellvägen, Ulricehamn, Västra Götalands län

22.36 Trollhättan, narkotikabrott.
En person kontrolleras inne på Folkets park på Kungsportsvägen av en patrull. Personen påvisar tecken på drogpåverkan varför vederbörande får åka med för provtagning, en anmälan skrivs.


23.19 Partille, våld och hot mot tjänsteman m.m.
Ett vittne ser hur en påverkad man skuggboxar med sig själv på Parallellvägen varför polis skickas till platsen. Mannen är utåtaggerande samt svårt att handskas med varför patrullen ät tvungna att sätta på handfängsel för att kunna hantera situationen. Han är uppenbart påverkad av något varför han får åka med för provtagning. Han åker dock med ambulansen till sjukhus för vård. En anmälan om hot mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.


01.09 Ulricehamn, grovt brott.
En allvarlig händelse har skett i en bostad i centrala Ulricehamn varför polis är på plats för en teknisk undersökning samt spärrat av platsen. Utredningsåtgärder pågår varför mer information i nuläget kan inte ges.

Mest läst av andra