Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Jenny Widén.

Göteborg, Galileis Gata, Senapsgatan, Angered, Domkyrkan, Grönsakstorget, Västra Götalands län

22.28 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Räddningstjänst samt polis larmas till Galileis Gata då två bilar brinner enligt vittne. Oklart vad som gjort att bilarna börjat brinna i nuläget. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan, ingen misstänkt i nuläget.

01.52 Göteborg, grovt rån.
En man blir rånad på sin bil på Senapsgatan av tre för honom okända män. En av dem skulle hotat honom med en kniv varför han inte vågade annat än att lämna ifrån sig bilen. Hans flickvän som också var med vid tillfället blev urdragen ur bilen i sitt hår. De lämnade platsen i riktning mot Angered och försvann. En av gärningsmännen skulle ha ett ärr vid ena ögonbrynet i övrigt ganska vaga signalementuppgifter. Bilen är en silverfärgad VW Passat med registreringsnummer: xdn146.

04.13 Göteborg, grovt rån.
En man i 70 års åldern blir rånad och tvingad att ta ut kontanter från en bankomat i närheten av Domkyrkan.  Då han blev hotad med ett vapen vågade han inget annat än att ta ut pengar. Enligt målsägande skulle det ha varit två maskerade män som utsatte honom för rånet. De sprang sedan i riktning mot Grönsakstorget och försvann. En patrull till platsen som tar uppgifter för en anmälan samt söker av närområdet men tyvärr utan resultat.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra