Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Prilyckegatan, Skövde, Komponentvägen, Alingsås, Götgatan, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

Göteborg, Prilyckegatan, Skövde, Komponentvägen, Alingsås, Götgatan, Uddevalla, Västra Götalands län

23:49 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Bil som brinner på Prilyckegatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur branden startat men ingen spridningsrisk råder. Branden släcks och en anmälan skrivs. Finns en del observationer som vittnen har delgivit polisen på plats, ingen misstänkt i nuläget.

00:45 Skövde, trafikolycka.
Två personbilar krockar på Komponentvägen och det visar sig att den bakomvarande bilen inte hållit tillräckligt med avstånd till framförvarande bil. En av de inblandade personerna klagar över smärtor i nacken, ingen behövde uppsöka sjukhus.

01:08 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Ytterligare en bilbrand på Prilyckegatan varför räddningstjänst samt polis åker tillbaka till platsen. Denna gång ryker den enbart från en ny bil som ses över av räddningstjänsten. Finns uppgifter om en person som uppträtt mycket konstigt på platsen och när polis konfronterar personen så kan han kopplas till den senare händelsen. Mannen grips och får följa med till stationen för vidare utredning. Han kommer även att höras angående den första branden.

02:41Alingsås, drograttfylleri.
En bilist kontrolleras på Götgatan och där visar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

03:32 Uddevalla, drograttfylleri m.m.
En bilist kontrolleras på Kärranäsvägen och där visar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för vidare utredning. Han kan även misstänkas för grov olovlig körning då han saknar körkort samt brott mot knivlagen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra