Karta som med röd fyrkant ramar in Stationsgatan, Kinna, Götene, Heldesborgsvägen, Mölndal, Balltorp, Göteborg, Gamla Björlandavägen, Borås, Sjöbo, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

Stationsgatan, Kinna, Götene, Heldesborgsvägen, Mölndal, Balltorp, Göteborg, Gamla Björlandavägen, Borås, Sjöbo, Västra Götalands län

17:12, misshandel, Mark
En kvinna i 75-årsåldern blir knuffad av en okänd person i en mataffär på Stationsgatan i Kinna och trillar omkull. Personen lämnar platsen. Kvinnan slår i huvudet och får ett sår på armbågen. Men inga uppgifter om ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad.

18:29, rattfylleri, Götene
En patrull stoppar en bil på Heldesborgsvägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt olovlig körning.

23:58, misshandel, Sotenäs
Vi får larm om ett bråk på en camping. Tre personer har varit involverade i bråket. Minst en av personerna har fått ett slag. Inga uppgifter om ambulansbehov. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

00:26, allmänfarlig ödeläggelse, Mölndal
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en adress i Balltorp med anledning av en kraftig smäll. Någon typ av ”banger” har smällt utanför en entrédörr och resulterat i mindre materiella skador. Inga personer ska ha befunnit sig i bostaden och inga personskador, enligt uppgift. Polis spärrade initialt av en del av området och har under natten bland annat jobbat med dörrknackning. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse är upprättad.

01:35, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Gamla Björlandavägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk.

01:47, stöld, Göteborg
Vi får in ett samtal om att en pojke i 15-årsåldern har blivit rånad av ett flertal maskerade gärningspersoner vid Svartkärsvägen. De ska enligt uppgift fått med sig en mobiltelefon. Polis åker till platsen. Inga uppgifter om fysiska skador eller behov av ambulans. En anmälan om grov stöld är upprättad.  

04:53, skadegörelse, Borås
Vi får in ett larm om att någon har kastat en någon form av smällare i en soptunna på Sjöbo och sedan avvikit från platsen. Det har sedan tagit eld i soptunnan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om att någon har kommit till skada i samband med händelsen. En anmälan om skadegörelse är upprättad.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra