Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Pianogatan, Falköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Pianogatan, Falköping, Västra Götalands län

01:45 Göteborg, olaga frihetsberövande/misshandel: En person blir vittne till hur en man knuffar in en kvinna i en bil mot hennes vilja på Pianogatan. Bilen kör sedan från platsen i hög fart. En polispatrull får syn på bilen, men tappar bort den. Efter en liten stund hittas bilen igen, delvis krockad. I bilen finns kvinnan, som är i 30-årsåldern, och två män i 20- respektive 30-årsåldern.
Kvinnan har en mindre skada, men behöver inte uppsöka sjukvård. En av männen behöver senare uppsöka sjukvården för lindrigare skador. De båda männen grips misstänkta för misshandel och olaga frihetsberövande samt vårdslöshet i trafik.  Föraren av bilen misstänks även för drograttfylla.


05:08, Falköping, brand: En villa brinner nordöst om Falköping. Räddningstjänst söker igenom villan utan att hitta någon person. Vid 6.30-tiden brinner det fortfarande på platsen. 

10:12, uppdatering: Räddningstjänsten kommer arbeta på brandplatsen fram till lunch. Därefter väntas polisen ta över arbetet och spärra av och därefter genomföra en teknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. Texten uppdateras.

13:44, uppdatering: Räddningstjänsten är i stort sett klara på platsen, men bedömer att det kommer pyra ytterligare några dagar. Polis har spärrat av runt den nedbrunna villan och inväntar att det ska gå att göra teknisk undersökning. Troligen dröjer det ett par dagar innan den kan genomföras.

Mest läst av andra