Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Gärdhem, Falköping, Göteborg, Torpamotet, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Trollhättan, Gärdhem, Falköping, Göteborg, Torpamotet, Västra Götalands län

00:08 Trollhättan, brand: Ett större hus har börjat brinna i Gärdhem. Förhör med ägaren hålls och mannen uppger att huset är obebott. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs. 

02:42 Falköping, grov misshandel: Polisen larmas till en bostad på Östertull i Falköping där det ska ha skett en misshandel. I lägenheten påträffas en kvinna som blöder från huvudet. En stund senare kan en 25-årig man som misstänks för misshandeln gripas i sin bostad. Mannen misstänks för grov misshandel.
En förundersökning har inletts. Vittnet har förhörts och spår har säkrats i trapphus och lägenhet. Ett tillhygge har beslagtagits. Kvinnan blev inte allvarligt skadad och behövde inte uppsöka sjukhus.

06:33 Göteborg, trafikolycka: En personbil och motorcykel har krockat på E20 vid Torpamotet. Mc-föraren är förd med ambulans till sjukhus. Oklart skadeläge. Enligt uppgift ska vägen vara blockerad. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra