Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Angered, Uddevalla, Vasastaden, Tibro, Storgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Angered, Uddevalla, Vasastaden, Tibro, Storgatan, Västra Götalands län

22:57 Göteborg, skadegörelse: Flera personer ringer polisen om en misstänkt explosion i Angered. Flera patruller larmas ut till platsen. På en adress är en brevlåda förstörd, eventuellt sprängd, och på grannfastigheten har en ruta gått sönder. En anmälan om skadegörelse, lagen om brandfarliga samt explosiva varor, upprättas. Det finns för närvarande ingen misstänkt. 

23:41 Uddevalla, inbrott: Polisen får samtal om ett pågående inbrott på en pizzeria. En man ska ha krossat en ruta och gått in. Inringaren följer efter mannen i avvaktan på polis. Patrullen är snabbt på plats och kan gripa den misstänkte, en man i 35-årsåldern. Han har senare anhållits.

23:58 Göteborg, brott mot knivlagen: En ordningsvakt på en krog i Vasastaden griper en man i 20-årsåldern och larmar därefter polis. Den gripne uppges vara knivbeväpnad. Han ska även ha hotat andra kroggäster. Polisen upprättar en anmälan om grovt brott mot knivlagen och tar med mannen till stationen för tillnyktring.

02:47 Tibro, Skadegörelse genom brand: Polisen larmas om en brand vid ett förråd på Storgatan. Det är oklart hur branden har startat, en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Platsen har under natten varit avspärrad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra