Karta som med röd fyrkant ramar in Norsesund, Uddevalla, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Norsesund, Uddevalla, Västra Götalands län

00:18 Norsesund, skadegörelse genom brand: En person tar kontakt med polis efter att ha hört en hög smäll. Inringaren ser sedan en brinnande bil på pendelparkeringen. Elden sprids till ytterligare två bilar. Strax före klockan 01 har räddningstjänsten branden under kontroll. Två av bilarna är helt utbrunna och kan inte identifieras på plats. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:31 Uddevalla, allmänfarlig vårdslöshet: En inringare larmar polis om en hög smäll i centrala Uddevalla. En patrull söker i området och hittar en sprängd postbox. Postnord tar hand om de brev som fallit ur brevlådan och polispatrullen skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra