Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Parkgatan, Torslanda, Ulricehamn, Wieselgrensplatsen, Mölndalsvägen, Södra Vägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Parkgatan, Torslanda, Ulricehamn, Wieselgrensplatsen, Mölndalsvägen, Södra Vägen, Västra Götalands län

03:25, Göteborg, misshandel
Vi får larm om att fyra gärningspersoner misshandlar en man vid Parkgatan. Ambulans och polis åker till platsen. Gärningspersonerna har lämnat. Den misshandlade mannen är vaken och talbar, men förs till sjukhus i ambulans. Polis söker i området och griper i anslutning till platsen en person misstänkt för grov misshandel.

03:25, Göteborg, vapenlagen
En patrull möter en mopedist som kör vingligt på en väg i Torslanda. Patrullen vänder om. Innan det blir stopp kastar föraren ifrån sig en pistol. Han grips misstänkt för grovt vapenbrott, grovt rattfylleri samt olovlig körning.

01:41, Ulricehamn, misshandel
En taxichaufför larmar om aggressiva passagerare. En av dem ska ha slagit chauffören. Polis kommer till platsen. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov. En anmälan gällande olaga hot samt misshandel är upprättad. En misstänkt i ärendet.

00:43, Göteborg, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Vi får in ett larm om en man som blivit rånad på sin moped av en gärningsperson med kniv i Brämaregården. Gärningspersonen kör iväg i riktning mot Wieselgrensplatsen. Polis kommer till platsen. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad.

19:03, Göteborg, stöld ur fordon
Vi får larm om ett pågående inbrott i en husbil på en parkering vid Mölndalsvägen. Två gärningspersoner står utanför och håller uppsikt, medan en tredje är inne i husbilen. De lastar sedan in saker i en bil och lämnar i riktning mot Södra vägen. En patrull får stopp på bilen och de tre gärningspersonerna grips misstänka för stöld ur fordon.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra