Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Storgatan, Tibro, Fågelviksleden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Mölndal, Storgatan, Tibro, Fågelviksleden, Västra Götalands län

00:06 Mölndal, försök till rån: Vid hållplats Storgatan blir en 17-årig kille utsatt för ett rånförsök. Han är där med sin kompis när en maskerad man på cykel stannar och säger att han ska ge honom alla sina värdesaker. När 17-åringen vägrar får han en smäll. Han lyckas springa därifrån och gärningsmannen cyklar från plasten. Polis söker i området, utan att hitta gärningsmannen. En anmälan om försök till rån skrivs.

01:42 Tibro, grov skadegörelse: Räddningstjänst och polis larmas till Fågelviksleden i Tibro där en bil brinner. Fyra ungdomar är på platsen när man anländer och de hörs som vittnen. En anmälan om grov skadegörelse och tillgrepp av fortskaffningsmedel skrivs. Ingen misstänkt i nuläget. Oklart vad som orsakat bilbranden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra