Karta som med röd fyrkant ramar in Åsaka, Vänersborg, Stenungsund, Göteborg, Frihamnen, Fiskebäcks Hamn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Åsaka, Vänersborg, Stenungsund, Göteborg, Frihamnen, Fiskebäcks Hamn, Västra Götalands län

21:58 Barne-Åsaka, stöld: En kvinna ser på sin mobil att någon stjäl ett mobilt trafikljus som tillhör hennes företag. Hon kan följa trafikljusets färd via GPS:en i mobilen. Trafikljuset ska vara värt runt 50 000 kronor. Vid en korsning mellan E20 och länsväg 186 står trafikljuset stilla. Trafikljuset står på en vagn polis och polis söker på senaste GPS-signal, dock utan att hitta det. En anmälan om stöld upprättas. Gärningsman okänd.

Uppdatering 14:10: Vid 11.30-tiden hittas trafikljuset på en gård utanför Falköping. Trafikljuset tas i beslag. Två killar misstänks för stölden, den ena i 20-årsåldern och den andra i övre tonåren. 

00:16 Vänersborg misshandel mm: I samband med en konsert grips en man i 20-årsåldern för minst två fall av misshandel och brott mot knivlagen. Mannen ska ha misshandlat en kvinna och en man i dryga 20-årsåldern. Oklart vad som förekommit misshandeln. Ingen behöver uppsöka sjukhus för eventuella skador.

00:42 Stenungsund, trafikbrott: Vid Nösnäsmotet får en kvinnlig förare i 25-årsåldern böta för att ha använt mobiltelefonen under körning.

01:05 Göteborg, stöld: Vid Frihamnen blir en man bestulen på en filmkamera till ett högt värde. Mannen som blivit bestulen jobbar på ett produktionsbolag som höll på att avsluta en inspelning av en konsert när kameran försvann.

04:05 Fiskebäck, djur: Vitvalen som setts längs kusten de senaste dagarna har siktats inne i Fiskebäcks hamn. Den ska enligt anmälaren vara inne bland fiskebåtarna. 

Uppdatering 15:10: Vitvalen har åter siktats. Denna gång i Frihamnen. Enligt uppgift ska den befinna sig vid bassängerna och inte kunna ta sig därifrån. Kustbevakningen är på väg till Frihamnen.

Mest läst av andra