Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Vänersborg, Väne Ryr, Intaget, Kyrkogatan, Västra Hamngatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Vänersborg, Väne Ryr, Intaget, Kyrkogatan, Västra Hamngatan, Västra Götalands län

22:09 misshandel, Göteborg: Vi får samtal om att en man i 55-årsåldern agerat våldsamt mot flera personer på centralstationen. En ordningsvakt på platsen får mannen under kontroll och håller honom i väntan på polis. Patrullen tar med mannen till stationen för tillnyktring. Han misstänks för misshandel och ska höras innan han försätts på fri fot.


23:21 grov olovlig körning, Vänersborg: En patrull stoppar en bil på länsväg 697 i höjd med Väne-Ryr. Föraren visar sig sakna körkort och bilen är belagd med körförbud. Vid kroppsvisitation och genomsökning av bilen, påträffar patrullen misstänkt narkotika. En anmälan om grov olovlig körning och narkotikainnehav upprättas.


23:41 våldsamt motstånd m.m, Göteborg: En man i 25-årsåldern ringer polisen och uppger att han tidigare under kvällen blivit misshandlad av en man i 35-årsåldern. Gärningsmannen ska nu befinna sig utanför inringarens lägenhet och rycker i dörrhandtaget. Efter en slagning visar det sig att den misstänkte är efterlyst och ska hämtas till förhör. En patrull åker till platsen och omhändertar mannen. På väg in till stationen blir mannen våldsam. Man stannar polisbilen längs vägen och får stöttning av ytterligare en patrull. När mannen är under kontroll körs han till intaget. En anmälan gällande försök till våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman samt narkotikabrott eget bruk upprättas.


03:26 stöld genom inbrott, Göteborg: Ett vaktbolag kontaktar polis om ett pågående inbrott på en kebabrestaurang i centrala staden. Gärningsmannen ska ha vält disken och tillgripit drickor och en kassalåda. Väktare och polispatruller rycker ut till platsen. Inbrottstjuven har lämnat, men strax före klockan 04 påträffas en misstänkt man i korsningen Kyrkogatan/Västra hamngatan. Han har drickor på sig, och i närområdet hittas kassalådan. Gärningsmannen uppger att han inte fick upp den och därför dumpat den. Polisen har gjort vissa beslag och hör den misstänkte på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra