Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Broslätt, Göteborg, Viktoriagatan, Skepplanda, Kungsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Mölndal, Broslätt, Göteborg, Viktoriagatan, Skepplanda, Kungsgatan, Västra Götalands län

23:00 Mölndal: En anmälare ringer in om att smällar har hörts i Broslätt. Det ska ha låtit som tre täta skott från ett vapen. Ytterligare en person ringer in om samma sak. Personer har också setts springa från området. Flera patruller söker i området, men hittar inget som påvisar att en skottlossning ska ha ägt rum.

00:01 Göteborg, rattfylleri: En berusad man ska köra iväg med sin bil som står parkerad på Viktoriagatan i centrala stan. När han blåser för att få upp alkolåset händer inget, och han ber en förbipasserande om hjälp. Han får hjälp och kan köra iväg med bilen. Vittnen larmar polisen, som efter cirka tio minuter kan stoppa mannens framfart. Mannen blåser positivt och tas med för ytterligare provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

00:22 Ale, brand: En husvagn brinner i Skepplanda. Den är helt övertänd när räddningstjänsten kommer dit för att släcka. Ingen person är skadad. Patrull skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

04:46 Göteborg, skadegörelse: Brandlarmet går på butik på Kungsgatan. En person har synts springa från platsen. En ruta har krossats till lokalen. Hundpatrull söker efter personen. Två personer kontrolleras, men ingen gripen. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra