Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Tuve, Björkekärr, Kungälv, Kode, Stora Höga, Kinna, Marks Kommun, Kungsbacka, Varberg, Hallands Län, Surte, Ale Kommun, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Tuve, Björkekärr, Kungälv, Kode, Stora Höga, Kinna, Marks Kommun, Kungsbacka, Varberg, Hallands Län, Surte, Ale Kommun, Västra Götalands län

21:36 Göteborg, rån: En man i 20-årsåldern rånades och misshandlades av flera personer i Tuve. Mannen ska ha blivit slagen i huvudet och sparkad i ryggen. Rånarna omringade mannen och höll fast honom medan de knäppte loss hans guldkedja. Några av personerna som misshandlade mannen försvann från platsen till fots och andra med bil. Mannen behövde inte sjukhusvård för sina skador. Inga personer gripna.

03:32 Göteborg, stöld mm: Polisen larmas om att en man försöker ta sig in i en container vid en byggarbetsplats i Björkekärr. Mannen ska ses rulla kabel från en vinda. Patrull kommer till platsen och kan gripa mannen, som är i 35-årsåldern. Verktyg och en moped tas i beslag. Mannen misstänks för stöld, våldsamt motstånd samt brott mot knivlagen. 

05:52 Kungälv, älg på vägen: Patrull är på plats på E6 där en älgkalv springer på fel sida viltstängslet strax före avfarten till Kode i norrgående körfält. Detta är ett av flera larm under natten och morgonen om älgkalvar på vägar. Älgar har även rapporterats i Stora Höga, Kinna i Marks kommun samt Kungsbacka och Varberg i Hallands län. Vi uppmanar bilister att ta det lugnt i trafiken och vara uppmärksam på älgar som förirrat sig ut på vägar. Under måndagskvällen krockade en bilist med en älg i Surte i Ale kommun. Den kvinnliga föraren fördes med ambulans till sjukhus. I övrigt rapporteras inga personskador i samband med att älgar förirrat sig ut på bilvägarna.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...