Karta som med röd fyrkant ramar in Kungälv, Göteborg, Trollhättan, Kronogården, Torsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Kungälv, Göteborg, Trollhättan, Kronogården, Torsgatan, Västra Götalands län

03:37, stöld/inbrott, Kungälv
Vi får larm om ett pågående inbrott på en bilfirma i Solbräcke. Ett okänt antal gärningspersoner tar sig in genom att bryta upp en nödutgång. De försvinner sedan från platsen med två stulna bilar. Polis åker till platsen. Inga gärningspersoner gripna. En anmälan om grov stöld är upprättad.

03:11, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på länsväg 570. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

23:53, brand, Göteborg
Polis, ambulans och räddningstjänst larmas till Libbstickegatan med anledning av en brand på en balkong. Enligt uppgift har det börjat brinna i en kruka. Branden har sedan spridit sig till en balkong under. Branden var inte omfattande. En person har själv uppsökt sjukvård för en mindre brännskada. I övrigt inga uppgifter om personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

20:49, människorov, Trollhättan
Vi får in ett larm om att en person har blivit misshandlad och indragen i en bil i ett område i Kronogården. Bilen lämnar sedan platsen. Polis anträffar senare bilen på en parkering. Mannen som blivit misshandlad och indragen i bilen är kvar på plats. Lindrigt skadad och inget ambulansbehov enligt uppgift. Två gärningspersoner grips i anslutning till bilen misstänkta för människorov. En tredje gärningsperson är kvar i bilen och kör iväg. Polis har sökt i området med bland annat hund. Men utan resultat. Ytterligare utredningsåtgärder kommer ske under dagen.  

16:24, brand, Vara
Vi får in ett larm om en brand i ett speakerbås och en läktare på en idrottsplats på Torsgatan. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra