Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Stureplatsen, Uddevalla, Fridhemsvägen, Borås, Hestra, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Trollhättan, Stureplatsen, Uddevalla, Fridhemsvägen, Borås, Hestra, Västra Götalands län

01:29, Trollhättan, brand
Vi får larm via SOS om att det brinner i ett förråd på Stureplatsen. Enligt uppgift är det ett batteri till en elskoter som har börjat brinna. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.


23:54, Uddevalla, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Fridhemsvägen. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri. Föraren saknar giltigt körkort och misstänks även för olovlig körning.


23:08, Borås, försök till mord
Vi får in ett larm via SOS om att en man har blivit knivskuren i handen på en adress i Hestra. Polis och ambulans kommer till platsen. Det har varit bråk på adressen och i samband med detta blir mannen knivskuren i handen. Två gärningspersoner har sedan lämnat. Mannen förs till sjukhus i ambulans. Polis kan sedermera lokalisera de två gärningspersonerna i Borås. De grips misstänkta för försök till mord.

Uppdatering 2023-11-14 klockan 10:24
Brottsrubriceringen försök till mord kvarstår tillsvidare. Utredningsåtgärder kommer att vidtas under dagen, bland annat kommer ytterligare förhör att hållas. Det ska finnas en koppling mellan parterna, men vi kan inte gå in på detaljer kring detta. De två personerna som greps, en man och en kvinna i 40-årsåldern, är nu anhållna. De är kända av polisen sedan tidigare. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra