Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Senapsgatan, Torggatan, Bengtsfors, Borås, Allégatan, Kungsportsavenyen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Göteborg, Senapsgatan, Torggatan, Bengtsfors, Borås, Allégatan, Kungsportsavenyen, Västra Götalands län

21.16 Göteborg, grovt vapenbrott
På Senapsgatan ser vittnen en man med ett pistolliknande föremål. Senare kommer även samtal om att mannen slagit en man i 70-årsåldern. Med hjälp av bl a helikopter kan mannen lokaliseras och gripas. I närområdet hittas en pistol som tas i beslag. Oklart i nuläget om den är skarp. Mannen, som är i 25-årsåldern, är misstänkt för grovt vapenbrott samt misshandel.

22.08 Vara, drograttfylleri samt narkotikabrott
På Torggatan stoppas en bil för kontroll. I bilen färdas två kvinnor i 20-årsåldern och båda misstänks vara påverkade av narkotika. Båda tas med för provtagning, föraren misstänkt för drograttfylleri och passageraren för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

00.53 Bengtsfors, misshandel
I centrala Bengtsfors har en man i 25-årsåldern blivit misshandlad. Han blödde från pannan, armen och ett ben och kontrollerades av ambulanspersonal. Oklart om han behövde åka med till sjukhus. Ingen är ännu gripen i ärendet men det finns bra uppgifter att jobba vidare med i ärendet.

01.55 Borås, misshandel
På Allégatan stoppar en kvinna i 25-årsåldern en polispatrull och uppger att tre män gjort så att hon fått i sig någon form av piller inne på krogen. Männen kan pekas ut och alla tre, som är mellan 30 och 40 år, grips misstänkta för misshandel. 

05.42 Göteborg, misshandel
På McDonalds på Kungsportsavenyen har två män i 25-30-årsåldern blivit misshandlade av fyra andra män. De ska ha fått knytnävsslag mot sig och fått skador i ansiktet. Båda målsägarna körda till sjukhus av polis för kontroll. Ingen gripen i nuläget. Anmälningar om misshandel upprättade.

Misshandel i relation - Polisområde Storgöteborg
Under natten har en kvinna anmält att hon blivit misshandlad av sin man. När polisen kommer till platsen är mannen kvar och han grips misstänkt för grov kvinnofridskränkning samt barnfridsbrott då det funnits barn i bostaden som har sett händelsen.

Mest läst av andra