Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Eketrägatan, Trollhättan, Kardanvägen, Lilla Edet, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Göteborg, Eketrägatan, Trollhättan, Kardanvägen, Lilla Edet, Västra Götalands län

22.25 Göteborg, rån
På Eketrägatan har en man i 30-årsåldern blivit rånad på sin halskedja. Två män kom fram till honom och hotade med att döda honom om de inte fick halskedjan. När mannen gjorde motstånd ryckte de av honom halskedjan och sprang från platsen. Ingen gripen.

01.42 Trollhättan, inbrott i bilar
Vid en bilfirma på Kardanvägen har det varit inbrott i tre bilar. Någon hade krossat fönsterrutor på bilarna för att ta sig in. Oklart vad som blivit stulet. Via kameralarm har två personer setts på platsen men ingen fanns kvar när väktare och polis kom fram.

01.47 Lilla Edet, smitning från trafikolycka
På E45 i Lilla Edet kolliderade två bilister. Från den ena bilen sprang två män efter olyckan. Polisen sökte i området men ingen misstänkt har ännu hittats. Bilen togs i beslag. I den andra bilen fick en person ont i ett knä men kontrollerades av ambulanspersonal på plats. Anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra