Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: En sammanfattning av händelser i länet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En sammanfattning av händelser i länet.

Göteborg, Östra Nordstan, Grebbestad, Borås, Rannebergen, Västra Götalands län

Göteborg, häleri samt penningtvättsbrott
Under kvällen kontrollerade polisen en man i Östra Nordstan. Mannen, som är i 30-årsåldern, hade en hel del guld och kontanter på sig och när man kontrollerade godset kunde en del av det knytas till en stöld (åldringsbrott) som skedde 2019 i Göteborg. Mannen greps och anhölls senare av åklagare misstänkt för häleri samt penningtvättsbrott. Godset taget i beslag. 

20.06 Grebbestad, grov misshandel
Larm om bråk i en bostad i Grebbestad. En man i 70-årsåldern har blivit misshandlad men ska inte behövt sjukhusvård. En man i 45-årsåldern som varit på besök hos mannen hämtades senare in till förhör på en annan adress. Efter förhör anhölls mannen av åklagare misstänkt för grov misshandel.

00.09 Borås, rattfylleri
Ett vittne ringde polisen om en bilist som körde mycket vingligt på riksväg 27. Föraren körde in mot Borås och kunde stoppas av polisen. Förare var en 18-årig man som uppträdde på ett sådant sätt att det kan misstänkas att han var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning och rapporterades för drograttfylleri.

05.32 Göteborg, grov misshandel
I en lägenhet i Rannebergen har en man i 50-årsåldern fått en sårskada efter att ha blivit slagen i huvudet. En annan man i 55-årsåldern ska ha slagit honom med ett glas i huvudet. Den skadade mannen åkte med ambulansen till sjukhus för kontroll men ska inte ha några allvarligare skador. Den misstänkte greps misstänkt för grov misshandel.

Misshandel i relation - Polisområde storgöteborg
En kvinna ringde polisen då hon blivit slagen och hotad av en man som är hennes partner. Det ska tidigare förekommit våld i relationen. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukvård. Mannen greps och under husrannsakan hittades även narkotika i bostaden. Han misstänks för misshandel, olaga hot samt innehav av narkotika.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra