Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning kväll och natt: En sammanfattning av händelser i länet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En sammanfattning av händelser i länet.

Göteborg, Brunnsbo, Siriusgatan, Götene, Norra Skaravägen, Uddevalla, Tureborgsvägen, Dalgången, Västra Götalands län

23.43 Göteborg, trafikolycka
I Brunnsbo har en cyklist blivit påkörd av en bilist. Efter olyckan smet bilföraren från platsen och har inte återfunnits. Cyklisten, en man i 40-årsåldern, var vaken och talbar men det är oklart om han behövde åka med ambulansen till sjukhus. En anmälan om smitning från trafikolycka samt vårdslöshet i trafik har upprättats.

01.52 Göteborg, brand
På Siriusgatan har tre bilar brunnit högst upp i ett parkeringshus. Räddningstjänsten kunde släcka branden utan att den spred sig vidare och polisen har skrivit anmälningar om skadegörelse genom brand. Inga misstänkta i nuläget.

01.57 Götene, drograttfylleri
På Norra Skaravägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

02.21 Uddevalla, försök till stöld m.m.
Tre män har gripits på Tureborgsvägen efter att ha försökt att stjäla en katalysator från en bil. Ägaren till bilen kom på dem när de försökte ta katalysatorn. I samband med det satte de sig i en bil och försökte köra på ägaren. Han klarade sig dock utan skador. Männen åkte från platsen i en bil utan att få med sig nån katalysator. Ägaren larmade polisen som strax därefter kunde stoppa bilen med de tre männen i på Dalgången. Alla tre greps och är misstänkta för försök till grov misshandel samt försök till stöld. Bilen tagen i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra